Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
SSL ongediertebestrijding
Logboek

Digitaal logboek registratie..


Nieuw bij ons is een digitaal logboek registratie systeem waarbij u direct overzicht heeft van de plaagdieren in en om uw onderneming.


Inmiddels werken wij nu ook met een eigen digitaal logboek.

Het voordeel van het digitaal logboek is dat u met uw eigen persoonlijke inloggegevens direct zicht heeft op wat er zich afspeelt in en om uw onderneming qua ongedierte.

Enkele zaken die u vind in het logboek zijn o.a.: De plekken waar lokdozen of klemvallen zich bevinden, welk middel hier in zit, wat de opname van het middel is per lokdoos, vangst met klemmen, product informatie en veiligheidsbladen, onze opleidingen, etc. Dit alles staat aangegeven op een plattegrond van uw onderneming.

Zodra wij uw onderneming periodiek hebben geïnspecteerd zal direct (bij u ter plekke) na het bezoek alle bevindingen ingevoerd worden op onze tablet. Na het invoeren sluiten wij de invoer af en verzenden wij bij u ter plekke alles richting het digitale logboek. U kunt daarna direct in uw eigen digitale omgeving zien wat er geconstateerd is en of er nog aanbevelingen zijn (denk hierbij aan weringsmaatregelen, bijzonderheden qua vangst, kort houden van begroeiing, etc.). Ook ontvangt u deze bevindingen per direct als PDF bestand op het mailadres dat bij ons bekend is.

Verder kan het digitaal logboek worden aangepast met toevoegingen van punten als bijvoorbeeld: Vliegenvallen, monitoring van insecten, beheersing/bestrijding van mieren, etc.

Uiteraard kunt u tijdens een inspectie bij uw onderneming vragen naar het digitaal logboek. Wij laten u dan meteen zien hoe het er uit ziet, hoe het werkt en welke zeer handige opties er allemaal in zitten.

De kosten van het digitale logboek zitten bij de prijs in van een onderhoudscontract voor het beheersen van plaagdieren. Dus er zijn geen bijkomende kosten en u kunt er 24/7 op inloggen en inzien.

Uw inloggegevens zijn bij ons in vertrouwde handen.
Om uw gegevens ook online te beschermen zijn alle pagina's binnen onze server voorzien van SSL certificering en updaten wij geregeld onze website. Ook maken wij voor onze website gebruik van een extern programma en geen online tool.
Ook het digitaal logboek zelf staat  elders op een beveiligde server en is voorzien van hoog kwalitatieve SSL versleuteling.

U ontvangt van ons een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u ten aller tijde kunt inloggen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem. U kunt online een nieuw wachtwoord aanvragen middels uw email adres.

Enkele foto's van of over ons digitaal logboek.

Tags.....
Logboek Haren , Logboek Groningen , Logboek Stadskanaal , Logboek Veendam , Logboek Oldambt , Logboek Hoogezand , Logboek Hoogeveen , Logboek Assen , Logboek Winschoten , Logboek Zuidbroek , Logboek Delfzijl , Logboek Wildervank , Logboek Alteveer , Logboek Ter apel , Logboek Grijpskerk , Logboek Slochteren , Logboek Paterswolde , Logboek Pekela , Logboek Vriescheloo , Logboek Roden, Logboek Bedum.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing