Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Logo Ongediertebestrijding
Bijenbekjes

Bedrijfsinformatie.


Algemeen.

Wij zijn een jonge onderneming dat opgestart is in het jaar 2014.
Alvorens wij onze onderneming in het bestrijden, beheersen en weren van ongedierte hebben gestart, hebben wij hiervoor de benodigde opleidingen gevolgd en zijn wij gediplomeerd bestrijdingstechnicus dierplagen.
Ook volgen wij ieder jaar vervolg opleidingen om u maximaal van dienst te kunnen zijn in alle soorten bestrijdingen.
Wij werken 7 dagen in de week om u ook in het weekend van dienst te kunnen zijn. Zo hoeft u dus niet het hele weekend last te hebben van ongedierte waarvan u liever niet wacht tot maandag.  In het weekend alleen via de email.
Ook op feestdagen zijn wij bereikbaar en werkzaam.
Verder zijn wij u ook in de avond uren graag van dienst. U hoeft dus ook niet speciaal voor ons vrij te nemen van uw werk.
Door onze gunstige tarieven en een hoog klanten tevredenheid zijn wij een gezond bedrijf. Ook kunt u deze klanttevredenheid terug vinden als recensie op onze facebook pagina en in Google. We hebben inmiddels al enkele zzp-ers die worden ingezet om opdrachten voor ons uit te voeren. Allen zijn deze ongediertebestrijders opgeleide bestrijdindingstechnici.


Wiekens OngedierteBestrijding is gevestigd te Winschoten ( Gemeente Oldambt ). In de provincie Groningen.
Werknemers ongediertebestrijding
KAD
Wat wij voor u kunnen doen.

Als opgeleide bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwekkende schimmels kunnen wij u uiterst breed van dienst zijn.
Zo kunnen wij u onder andere helpen met overlast van muizen, ratten, mieren, wespen, kakkerlakken, spinnen, vliegen, papiervisjes, zilvervisjes, vlooien, etc.
Maar ook kunt u bij ons terecht voor houtaantasters zoals de Grote houtworm kever, de Gewone houtworm kever en de Huisboktor. Deze beschadigen uw houtwerk middels de larven. Deze larven worden houtwormen genoemd.

.
Preventie tegen ongedierte.

Ook nemen wij met u door wat u mogelijk als preventieve maatregelen kunt treffen om overlast in de toekomst te voorkomen. Deze maatregelen zijn meestal zaken als het afdichten van gaten, schoon houden van ruimtes, opstelling van goederen, plaatsen van bijenbekjes ( stootvoegroosters ) e.d.
Deze preventie voeren wij uit middels het I.P.M wat staat voor Integrated Pest Management.

Tientjes
Kosten voor bestrijding altijd scherp.

Uiteraard wilt u graag een volledige bestrijding van uw ongedierte, maar er niet onnodig veel voor hoeven te betalen. Dan bent u bij Wiekens Ongedierte Bestrijding aan het juiste adres.
Wij hanteren altijd de meest aantrekkelijkste kosten voor de bestrijdingen.
Wel kan het zijn dat er per soort ongedierte prijs verschillen zijn. Dit heeft vaak te maken met het middel dat wij gebruiken en de materialen die gebruikt moeten worden.
Deze middelen en materialen zijn bij ons bij de prijs ingerekend. U betaald hier dus niets extra voor.
Wel kan het zijn dat de kosten voor de bestrijding iets afwijken van de kosten die op de website staan. Dit heeft te maken met de mate van de overlast en/of de omvang van het gebouw waar we moeten bestrijden. Deze kosten staan dan altijd duidelijk vermeld op de gratis en vrijblijvende offerte.
Ook geven wij garantie op geleverde of geplaatste producten.
offerte actie

Overeenkomst voor bepaalde duur (beheersing plaagdieren).

Indien er sprake is van een contract of een mondeling afgesproken bepaalde duur van bestrijdingen of preventieve handelingen, hanteren wij bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden staan uiteraard zeer overzichtelijk op papier en met dezelfde lettertype. Kleine lettertjes? Die kennen wij niet en zullen wij ook nooit gebruiken.
Wij werken prettiger als de klant zich prettig voelt. En dat werkt het beste op een eerlijke manier.

Heeft u reeds een overeenkomst lopen die binnenkort komt te vervallen?
Wij bieden u momenteel een leuke aanbieding om deze over te nemen.

Wij bieden u dezelfde diensten als wat u nu krijgt, echter betaald u bij ons alles Incl. Btw. voor wat u nu Excl. Btw. betaald.
Wel vragen wij van u een copie van de oude overeenkomst om de huidige kosten te bevestigen.
Deze aanbieding is van toepassing gedurende de gehele duur van de overeenkomst met ons. ( Max. 2 jaar ).

Enkele foto's van of over onze bedrijfsinformatie.

Tags.....
Bedrijfsinformatie Haren , Bedrijfsinformatie Groningen , Bedrijfsinformatie Stadskanaal , Bedrijfsinformatie Veendam , Bedrijfsinformatie Oldambt , Bedrijfsinformatie Hoogezand , Bedrijfsinformatie Hoogeveen , Bedrijfsinformatie Assen , Bedrijfsinformatie Winschoten , Bedrijfsinformatie Zuidbroek , Bedrijfsinformatie Delfzijl , Bedrijfsinformatie Wildervank , Bedrijfsinformatie Alteveer , Bedrijfsinformatie Ter apel , Bedrijfsinformatie Grijpskerk , Bedrijfsinformatie Slochteren , Bedrijfsinformatie Paterswolde , Bedrijfsinformatie Pekela , Bedrijfsinformatie Vriescheloo , Bedrijfsinformatie Roden, Bedrijfsinformatie Bedum.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing