Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Wespenbestrijding
Certificaat mollenbestrijding
Wespenbestrijding op rieten dak

Wespenbestrijding.

In de wespenbestrijding die wij uitvoeren kunnen meerdere insecten worden opgenomen. Dit zijn veelal wespen, bijen, de hoornaar e.d.
Bij bijen wordt altijd eerst gekeken of we de bijen levend kunnen vangen. De bijen worden dan in dat geval overgedragen aan een imker in de buurt van de bestrijding.

Wespen, bijen en de hoornaar kunnen bij of in uw woning zorgen voor veel overlast. Ook kunnen ze zorgen voor gevaar indien u een allergie heeft voor een wespensteek of bijensteek.
Wiekens ongediertebestrijding geeft u graag advies over hoe wij dit probleem voor u op kunnen lossen zowel in bestrijding als in preventieve maatregelen om nesteling van wespen, bijen en de hoornaar te voorkomen.

Wanneer is er sprake van een wespennest?
Er is sprake van een wespennest als u 1 van de volgende zaken opmerkt.

- U hoort een zoemend geluid achter de muur of betimmering.
- U hoort in de avonden een zacht knagend geluid binnen achter de muur of betimmering.
- U ziet meerdere malen 1 of meerdere wespen op dezelfde plek in / uit vliegen.
- U ziet een nest hangen. Deze lijken op een papieren zak met bruin gekleurde ringen.

Werkzame stof: Permethrin
Gehalte: 0,75%
Toelating: 9093 N
Aard van het preparaat: Strooipoeder
Toxicologische groep: N

Kosten: €80,- Incl. Voor een extra 2e nest betaald u €25,- extra.

Meer informatie over wespen? Dat kan op onze website WWW.WESPENBESTRIJDING.NET
prijsindicatie
prijsindicatie
Hoornaars bestrijden
Wiekens Ongediertebestrijding gespecialiseerd in wespenbestrijding.

Wiekens ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van deze wespen en heeft hiervoor ook de juiste beschermende kleding.
Het gif dat wordt gebruikt voor deze bestrijding is een poedervorm met als werkzame stof "Permethrin". Deze werkzame stof heeft een gehalte van 0.75% waardoor vrijwel iedere bestrijding in éénmaal tot de juiste resultaat zal leiden.
Indien niet de juiste resultaat bereikt zal worden komen wij kosteloos ( garantie ) bij u terug tot het gewenste resultaat wel is bereikt.
Hoornaarsnest
Ook voor preventie tegen wespen, bijen en de hoornaar.

Ook kunnen wij u van dienst zijn met preventieve maatregelen tegen wespen en hoornaars. Dit doormiddel van het plaatsen van bijenbekjes.
Deze worden geplaatst in de openingen van de spouwmuur van uw woning en/of schuur. Op deze manier voorkomt u nesteling van wespen, hoornaars, bijen, muizen en vleermuizen binnen in uw spouwmuur.
U kunt hiervoor gratis een offerte aanvragen via het contactformulier.

De kosten voor wespenbestrijding zijn bij ons Incl. alles. Brandstof, voorrijkosten, gif, informatie, garantie, uurloon.

Wanneer de bestrijding niet goed is verlopen komen wij geheel gratis bij u terug om de wespen alsnog goed te bestrijden.
Indien wij niets kunnen doen omdat het bijen betreft betaald u slechts €55,- voorrijkosten.
Wespenbestrijder

Laat wespennesten alleen verwijderen uit noodzaak. Ook wespen zijn nuttig.

Bijvoorbeeld aan/in de woning, bij het terras, in de tuin. Als u geen hinder hebt van de wespen kunt u het nest het beste laten zitten. Wespen zijn namelijk nuttige insecten die belangrijk zijn voor het opruimen van schadelijke en hinderlijke insecten.  Bij bijen wordt geprobeerd deze te verplaatsen naar een buitengebied.

Bijen zijn enorm belangrijk voor de bestuiving van bloemen.

Als u wel hinder ondervind van het nest of u verwacht dit door de groei van het nest probeer het niet zelf maar neem contact op met een ervaren wespenbestrijder, zelf een wespennest bestrijden kan zeer gevaarlijk zijn.
Een goede ongedierte bestrijder gebruikt voor de wespenbestrijding beschermende kleding.

Enkele foto's van wespen en wespen bestrijding.

Tags.....

Wespenbestrijding Haren , Wespenbestrijding Groningen , Wespenbestrijding Stadskanaal , Wespenbestrijding Veendam , Wespenbestrijding Oldambt , Wespenbestrijding Hoogezand , Wespenbestrijding Hoogeveen , Wespenbestrijding Assen , Wespenbestrijding Winschoten , Wespenbestrijding Zuidbroek , Wespenbestrijding Delfzijl , Wespenbestrijding Wildervank , Wespenbestrijding Alteveer , Wespenbestrijding Ter apel , Wespenbestrijding Grijpskerk , Wespenbestrijding Slochteren , Wespenbestrijding Paterswolde , Wespenbestrijding Pekela , Wespenbestrijding Vriescheloo , Wespenbestrijding Roden.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing