Menu balk
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding
Ongediertebestrijding Linkedin
Logo Wiekens Ongedierte Bestrijding
Sidebar right
Menu balk
Zij balk left
Bottom green
[ Mollenbestrijding ] [ Zilvervisjes ] [ Spinnenbestrijding ] [ Rattenbestrijding ] [ Muizenbestrijding ] [ Mierenbestrijding ] [ Steenmarters ] [ Houtwormbestrijding ] [ Vliegen / muggenbestrijding ] [ Vlooienbestrijding ]
Mierenbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding logo
Bottom green
Linkedin
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding
Ook beschikken wij over een motion camera met night vision voor observatie van een bepaalde ruimte.

Middels deze motion camera kunnen wij u helpen met het uitzoeken met wat er zich zoal op uw zolder afspeelt.
Deze camera kan ingeschakeld worden in zowel foto als video modus zodat wij precies kunnen zien wat er allemaal gaande is op uw zolder of andere ruimte.
Zo kan deze camera gedurende een bepaalde periode ongedierte vastleggen zoals ratten, muizen, marters, vogels, enz.
De camera werkt zowel in daglicht als ook in de nacht. Zelfs met complete duisternis maakt de camera heldere beelden bij beweging.

Motion observatie camera met Night vision.

Motion camera.
Wij zetten deze camera in wanneer u in uw woning wel geluiden waarneemt als bijvoorbeeld, knagen, rommelen, kruipende geluiden en geluiden van dieren, maar u treft in die ruimte(s) géén uitwerpselen of dieren aan en ook géén ongedierte. Denk aan bijvoorbeeld in de nacht.
Normaal wordt er middels de uitwerpselen of schade gedetimineerd om welk soort ongedierte het gaat. Maar wanneer er géén uitwerpselen of schade is wordt het al een stuk lastiger om juist te kunnen determineren.

Deze camera kan hierbij de uitkomst bieden door er een foto of video van te maken.
Wanneer deze camera inzetten?
Hoe werkt dit systeem?
De motion night vision camera staat continu in een standby modus te wachten tot zich iets voor de sensoren langs beweegt. Zodra de camera beweging constateerd, zal deze meteen op actief springen.
Afhankelijk van waar de camera op ingesteld staat zal deze dan beginnen met het opnemen van een video of het maken van foto's. Bij het maken van foto's kan nog eens gekozen worden voor 1 foto of meerdere foto's achter elkaar aan. Ook kan voor het maken van foto's ingesteld worden hoeveel foto's er gemaakt moeten worden en met welke time laps ( tijd tussen de foto's ).

Het voordeel van motion camera is dat u in de desbetreffende ruimte niet stil hoeft blijven zitten te wachten. Deze camera staat continu op standby en zal automatisch actief worden wanneer hij beweging detecteert. Ook is de camera inzetbaar in ruimtes met complete duisternis.

De gemaakte foto's of video kunnen wij u meteen tonen op onze laptop en zetten wij vervolgens middels een SD kaart op uw eigen pc.

Foto's kunnen alleen overdag gemaakt worden. Een video kan zowel overdag als midden in de nacht bij complete duisternis gemaakt worden.
Uit deze video kunnen wij vervolgens weer foto's uitmonteren.
Uiteraard vragen wij een vergoeding voor het bezorgen, installeren en gebruik maken van deze Night vision observatie camera.

De kosten staan hieronder vermeld. ( Incl. Btw, bezorging, installeren, gebruik en ophalen van de camera ).

1 dag     €  50,-     + € 20,- borg
2 dagen  €  80,-    + € 20,- borg
3 dagen  €  100,-   + € 20,- borg

Meer dan 3 dagen in overleg.
De borg dient contant te worden voldaan en deze krijgt u ook contant terug nadat wij de camera weer op komen halen.

Wanneer wij zelf besluiten deze in te zetten tijdens een bestrijding waar u reeds voor betaald, dan plaatsen wij de camera geheel kosteloos.
Kosten gebruik voor bepaalde duur.
night vision op statief
muis op camera
Rat in de nacht
Nacht camera
Ongediertebestrijding Wiekens
Examen centrum dieplagen