Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Muizenbestrijding
Certificaat mollenbestrijding
Muizenbestrijding

Muizenbestrijding.


Muizen.

Muizen komen zeer veel voor in woningen, schuren, voedingsmiddelen opslag en bedrijven waar bepaalde voedingsmiddelen worden gebruikt of verpakt.

Hoe kunt u er achter komen of u last heeft van muizen?

- U treft uitwerpselen aan. Muizenkeutels zijn zwart, +/_ 5 millimeter lang en hebben vrij spitse uiteinden. Dit lijkt vaak op hagelslag.
- U treft buiksmeer op veel belopen randen. Dit zijn bruin tot zwarte sporen.
- U heeft last van beschadigde voorraden. Open geknaagde verpakkingen van etenswaren.
- U vind resten isolatie materialen en stukjes karton. Dit wordt gebruikt voor het nest.
- U merkt een sterke muskus of amminia geur op. Dit is een karakteristieke geur. Muizen verspreiden een nare geur die vooral sterk is in ruimtes die (half) gesloten zijn en wanneer er zich een grote populatie van muizen bevind in de woning of gebouw.

Muizen kunnen we chemisch bestrijden ( met anticoagulanten ) of niet chemisch ( klemvallen e.d. ).

Wij van Wiekens Ongediertebestrijding zijn gecertificeerd voor het IPM rattenbeheersing buiten gebouwen en voedselopslagplaatsen volgens het KPMB.

Prijs indicatie eerste bezoek c.a. € 95,- tot € 150,-  Incl. Btw. 2e bezoek €85,- Incl. Btw.
Er zijn i.i.g. 2 bezoeken noodzakelijk gezien de nieuwe wetgeving voor het gebruik van anticoagulantia (01/01/2023).
kosten muizenbestrijding
Rattenbestrijding kosten
Muizenbestrijding met biociden
Muizen kunnen echt tot last zijn.

Muizen kunnen u tot last zijn met de volgende zaken.

- Het verspreiden van ziekten zoals salmonella en de ziekte van Weil.
- Schade toebrengen aan gebouwen en voedingsmiddelen. Muizen hebben scherpe tanden en kunnen bekabeling, plastic, verpakkingen e.d. kapot knagen.
- Voedingsmiddelen en andere goederen besmetten. De buik van muizen dat nat is door urine, kan ziektes en bacteriën overbrengen op tafels, aanrecht, kamers, zolders en andere gebieden en ruimtes waar muizen hebben gelopen.

Lokdoosje
Muizen zijn kleine beestjes en hebben maar een kleine opening nodig.

Muizen kunnen op veel manieren in uw woning terecht komen. De muis heeft hiervoor maar een opening nodig van 0,5 cm.
Voor wij de muizen bij u gaan bestrijden, lopen wij ook graag even met u door en om de woning om te kijken en u te adviseren over de wering van muizen. Dit om overlast in de toekomst voor u te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan bestrijden.

Ook door de manier van het verwerken van afval en het opbergen van voedingsmiddelen kan uw woning aantrekkelijk zijn voor muizen. Ook dit nemen wij dan meteen even met u door en willen wij u hier graag over adviseren hoe dit eventueel beter aan te pakken. Om uw woning minder aantrekkelijk te maken voor muizen.

Wij bestrijden muizen met lokaas dat door muizen wordt gezien als voedsel. Dit lokaas zal door ons worden geplaatst in afgesloten lokaasdoosjes voorzien van een slot zodat huisdieren en kinderen hier géén toegang tot hebben. Ook het plaatsen van klemvallen en vangkooitjes kan worden ingezet. ( Afhankelijk van de verspreiding ).
Spitsmuisje

Twijfel of het ratten of muizen zijn? Wij helpen u graag.

De minimaal gegeven prijsindicatie is vastgesteld op een normale woonsituatie met een normale mate van overlast.
De vaste prijs voor de bestrijding ontvangt u van ons na aanvraag van een offerte. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Inspectiekosten bedragen €85,- Incl. Deze worden in mindering gebracht op de bestrijding.

Indien u twijfelt over of u last heeft van ratten of muizen, helpen wij u graag deze te determineren. Dat houdt in dat wij doormiddel van de uitwerpselen en/of schade vast kunnen stellen of het bij u ratten of muizen betreft.
Indien uitwerpselen of schade  niet aanwezig zijn plaatsen wij bij u een Night vision camera. Deze kan zowel foto's als video's maken wanneer er beweging voor de camera plaats vind.

Enkele foto's van of over muizen.

Tags.....

Muizenbestrijding Haren , Muizenbestrijding Groningen , Muizenbestrijding Stadskanaal , Muizenbestrijding Veendam , Muizenbestrijding Oldambt , Muizenbestrijding Hoogezand , Muizenbestrijding Hoogeveen , Muizenbestrijding Assen , Muizenbestrijding Winschoten , Muizenbestrijding Zuidbroek , Muizenbestrijding Delfzijl , Muizenbestrijding Wildervank , Muizenbestrijding Alteveer , Muizenbestrijding Ter apel , Muizenbestrijding Grijpskerk , Muizenbestrijding Slochteren , Muizenbestrijding Paterswolde , Muizenbestrijding Pekela , Muizenbestrijding Vriescheloo , Muizenbestrijding Roden, Muizenbestrijding Bedum.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing