Menu balk
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding
Ongediertebestrijding Linkedin
Logo Wiekens Ongedierte Bestrijding
Sidebar right
Menu balk
Zij balk left
Bottom green
[ Mollenbestrijding ] [ Zilvervisjes ] [ Spinnenbestrijding ] [ Rattenbestrijding ] [ Muizenbestrijding ] [ Mierenbestrijding ] [ Steenmarters ] [ Houtwormbestrijding ] [ Vliegen / muggenbestrijding ] [ Vlooienbestrijding ]
Mierenbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding logo
Bottom green
Linkedin
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding

Mollen bestrijding.


Mollen
Info. middel dat we gebruiken voor de bestrijding.

Merk: Mollenklem
Werkzame stof: n.v.t.
Gehalte: n.v.t.
Toelating: n.v.t.
Mollen veroorzaken deze molshopen doordaat ze gangen maken onder de grond.
Het zand wat hierdoor overblijft moet worden afgevoerd.
Dit afvoeren doen ze dan vervolgens naar boven toe zodat ze er zelf geen hinder meer van ondervinden. Echter u ondervind deze hinder vervolgens wel.
Ook kunnen mollen verzakingen veroorzaken in de stoep of oprit doordat de gangen door gebruik van de stoep of oprit instorten. Alle grond boven de ingestorte loopgangen zakt vervolgens een aantal centimeter naar beneden. Wanneer de mol dit aantreft graaft hij de gang gewoon weer opnieuw open waardoor de kans bestaat dat het voetpad of oprit nog verder naar beneden verzakt.

Wacht niet te lang voor u een bestrijder inschakeld. Wanneer u reeds al 2 molshopen aantreft kunt u het beste bij een bestrijder gaan informere. Want dit blijft natuurlijk niet bij 2 molshopen, maar zullen er steeds meer worden. Ieder bevrucht vrouwtje legt jaarlijk 2 - 7 jongen. Meestal zijn dit 3 - 5. De draagtijd bedraagd +/- 4 - 5 weken.

Mollen zijn echte insecten eters. Ze eten o.a regenwormen, larven van bijvoorbeeld insecten, spinnen , slakken, duizendpoten, miljoenpoten maar ook jonge veldmuizen en bosmuizen vallen ten prooi aan de mol.

Onze werkwijze van mollenbestrijding.

Wij plaatsen strategisch en op professionele wijze mollenklemmen in uw gazon, grasveld, tuin of bij uw bestrating.
Deze komen wij na 2 dagen controleren op vangst.
Zodra de mollen zijn gevangen komen wij na 2 weken nogmaals langs om te controleren of er middels migratie een nieuwe mol het gebied is binnen gedrongen.
Deze tweede en laatste controle hoeft niet. Indien u er voor kiest de tweede controle niet uit te laten voeren, zal dit uiteraard in mindering worden gebracht op de rekening.

Let op !!!!

Wij werken met mollenbestrijding niet met biociden maar wel met klemmen die gevaar op kunnen leveren voor uw kind(eren).
Wij raden u aan om uw kinderen te informeren over deze klemmen of dat de kinderen bij de plaatsing aanwezig zijn zodat wij hen kunnen informeren over het gevaar.
Kleine kinderen altijd in de gaten houden wanneer ze in de buurt van mollenklemmen spelen.

Wij werken niet met vallen die molen levend vangen. Uit onderzoek is gebleken dat deze vallen dusdanig veel stres veroorzaken bij mollen, dat ze alsnog sterven.
Bij het levend vangen van mollen zal er een lange lijdensweg optreden. Bij gebruik van onze mollenklemmen zal de mol direct gedood worden waardoor deze niet te lijden heeft.
Hiervoor hebben wij een extra mollencursus gevolgd waarbij we een extra certificaat hebben ontvangen.
Inmiddels zijn we ook gestart met mollenbestrijding.

U kent het vast wel. Mooi gazonnetje of grasveldje achter uw huis of bij uw bedrijf, en vervolgens verschijnen er iedere dag weer een aantal van die vervelende bruine zandbulten boven op uw veldje of gazon. Deze zandbulten noemen wij molshopen.
Deze molshopen worden veroorzaakt door mollen die uw gazon, tuin en grasveld een minder mooi uitzicht bezorgen.

Wij kunnen u vakkundig verlossen van dit probleem middels het uitzetten van mollenklemmen die er zorg aan dragen dat uw probleem met mollen snel is verholpen. Helaas is de enigste goed werkende manier van mollenbestrijding nog altijd met dit soort klemmen.
Certificaat mollenbestrijding
Vele andere methoden zoals het ultrsoon verjagen, verjagen middels trillingen in de grond en het dicht trappen van molshopen werken niet. De mol zal na enkele dagen hier aan wennen en uw gazon, tuin, grasveld meteen weer gaan bezetten en vol zetten met molshopen.
Hier van hebben wij een mooi voorbeeld op de foto's onderaan deze pagina staan. 2 van deze mollenbulten zijn ontstaan toen de mollenverjager is geplaatst.
Mollen
Gevangen mol Mol in klemval Mollenverjagers helpen niet.
Ongediertebestrijding Linkedin
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding