Bedwants
Informatie over bedwantsen.
KLIK HIERKLIK HIER
Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Soorten ongedierte

Informatie over de soorten ongedierte.

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over verschillende soorten ongedierte die wij bestrijden.

Klik op de button van het ongedierte naar keuze en kom meer te weten over hoe het dier leeft, wat het dier eet, wat voor eventuele schade het dier bij u thuis aan kan richten en uiteraard waarmee wij u van dienst kunnen zijn om deze te bestrijden en/of voorkomen dat u hier last van gaat krijgen.

Ook vermelden wij bij elke soort ongediertebestrijding de kosten voor een normale bestrijding. Deze kosten vermelden wij inclusief  Btw, uurloon, brandstof, materialen, voorrijkosten, middelen, etc.

Denkt u er wel om dat de kosten die vermeld staan voor bestrijding van ongedierte bedoeld is voor particulieren en onder normale omstandigheden.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen geheel vrijblijvend een offerte opvragen met een complete inspectie voor €85,- Incl. Deze kosten worden in mindering gebracht wanneer wij daadwerkelijk over kunnen gaan tot een bestrijding.
Voor bedrijven kunnen de kosten voor ongediertebestrijding hoger uit vallen. Dit is afhankelijk van de omvang van uw onderneming. Hoe groter uw bedrijfsruimte, des te meer er moet worden ingezet.

Wij doen uiteraard onze uiterste best om het ongedierte op een zo diervriendelijk en zo snel mogelijke manier bij u te bestrijden.
Onderstaande is enkel een kleine greep van de plaagdieren die door ons worden bestreden.
Staat uw ongedierte er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u ook hier mee van dienst zijn.bestrijding  - Vlooienbestrijding - Houtwormbestrijding - Muggenbestrijding - Bedwantsen - Etc...

Stootvoegrooster
Advies en rapportage betreffende wering van ongedierte.

Tevens zijn wij graag tot uw dienst voor het geven van advies en het opmaken van een rapportage voor het weren van ongedierte.
U kunt hierbij denken aan zowel bestaande woningen, bedrijfspanden als ook voor nieuwbouw.

Wij zetten alle te treffen maatregelen voor u op papier waarop u zelf de punten die aandacht nodig zijn kunt afvinken wanneer deze in orde gemaakt zijn. Ook komen wij , mits u dit wenst , graag nog even terug om te kijken of alles dan ook op de juiste wijze is aangebracht.
Door deze methode voorkomt u overlast van ongedierte. En voorkomen is altijd beter dan bestrijden.

Een gediplomeerd bestrijdingstechnicus ziet immers op dit gebied meer dan u of uw werknemers zelf.  Wij zijn gediplomeerd om u bouwkundige informatie te kunnen geven om tal van ongedierte te weren en te voorkomen.

Bestrijdingswinkel
Ongedierte webshop.

Ook hebben wij een eigen webshop met allerlei leuke en handige artikelen zodat u zelf kunt proberen om het ongedierte aan te pakken of om buiten de deur te houden.
Wij verkopen o.a. bijenbekjes, spouwsafe, spray tegen de steenmarter, mierengel, muizenklemmen, rattenklemmen, wespenvalletjes, fruitvliegvalletjes, kakkerlakken valletjes, etc.

Kijk gerust eens rond op Bestrijdingswinkel.nl


Breed aanbod aan plaagdieren die door ons worden bestreden.


Wij bestrijden vrijwel ieder soort plaagdier waar u als particulier of onderneming last van kunt krijgen. Juist daarom zijn wij een uitstekende keus om in te schakelen bij overlast van ongedierte.
Zo hoeft u niet telkens voor ieder dier een ander bestrijdingsbedrijf te laten komen maar heeft u altijd dezelfde bestrijder aan huis of bij uw bedrijf.

Wel kan het zijn dat in het hoogseizoen ( zomermaanden ) wij een vakbekwaam zzp'er bij u langs sturen. Dit omdat wij zelf in die maanden tot onze oren in het werk zitten.
Deze zzp'ers zijn zeer vakbekwaam, gediplomeerd en professioneel.

De vaste klanten zullen uiteraard gewoon door ons zelf worden bezocht.

Enkele soorten plaagdieren waarmee wij u van dienst kunnen zijn.
Klik op de foto voor meer informatie over het dier.

Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing