Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Spinnen op de muur
Spinnenbestrijding

Spinnenbestrijding.


Spinnen in Nederland zijn een ongevaarlijk soort ongedierte.
Toch zijn ze wel enorm hinderlijk en vervelend bij uw woning, caravan, boot of bedrijfspand. Ook de spinnenwebben die door de spin worden gemaakt zijn hierin zeer hinderlijk en geeft een vervuilde uitstraling.

Ook zijn er mensen met angst voor spinnen. Deze mensen hebben dus een  spinnenfobie. De aanwezigheid van spinnen in hun omgeving geeft hen dan een zeer onveilig en angstig gevoel waardoor ze niet prettig de zomer door kunnen komen. Voor hun is spinnenbestrijding vaak een noodzaak.

Spinnen voeden zich onder andere met vliegjes, muggen en andere soorten insecten die op de verlichting aan en rond de woning, caravan, boot of bedrijfspand afkomen. Kijk maar eens goed naar de verlichting rond uw woning. Spinnen maken er vaak mooie webben om hun prooi mee te vangen. Deze prooi bewaren ze in hun web om later op te peuzelen.

Dit oppeuzelen van de prooi brengt uitwerpselen met zich mee die samen met de spinnenoverlast het aanzicht en uitstraling van uw woning, boot, caravan of onderneming aardig ontsieren. De uitwerpselen zijn tevens nadelig voor uw schilderwerk vanwege het zuur wat in de uitwerpselen aanwezig is. Een behandeling door een gediplomeerde ongediertebestrijder is dus ook nog eens beter voor uw schilderwerk rondom uw woning of onderneming.
Spinnen verwijderen
Rattenbestrijding kosten
Tussenwoning € 130,-

1 woongedeelte van 2 onder 1 kap € 180,-

Vrijstaande woning op aanvraag.

Spin in web
Spinnen niet chemisch bestrijden.

Tegen spinnen mogen geen chemische bestrijdingsmiddelen ( biociden ) worden gebruikt. Spinnen kunnen namelijk weer opgegeten worden door o.a. vogels en vissen. Wanneer een vergiftigde spin door hen wordt genuttigd ontstaat er doorvergiftiging aan deze dieren.
Wij gebruiken uitsluitend middelen die goedgekeurd en toegelaten zijn door het CTGB en spinnen zal weren i.p.v. te doden .

Middels spinnenbestrijding door ons voorkomt u de overlast van spinnen. De spinnen worden eerst verwijderd van de ramen, kozijnen en andere plaatsen aan uw woning. Deze plekken worden vervolgens door ons behandeld met een speciaal daarvoor toegelaten middel. Dit product creëert een beschermlaag op de met dit product behandelde plaatsen. Door deze beschermlaag krijgt de spin geen houvast aan uw muren en kozijnen waardoor de spin geen webben kan plaatsen. Als de spin geen web kan maken op die plekken, zal de spin een andere plek op gaan zoeken. Het web van de spin is immers essentieel voor de woonomgeving van de spin. Het verjaagt op deze manier hiermee dus de spin voor langere periode.
Spin op de muur
Ons product is zeer effectief tegen spinnen.

Het product dat wij gebruiken is  krachtig en is ideaal ter voorkoming van spinnen en insecten. Daarnaast beschermd dit product de ondergrond tegen vervuiling aangebracht door spinnen, luis, vliegen, muggen, wespen, witte vliegen, wants, trips en spint. Het door ons aangebrachte product blijft circa 3 tot 6 maanden werkzaam.

De grootte van de spinnenpopulatie en de weersinvloeden hebben wel hun invloed op deze periode. In deze periode zullen de spinnen zich niet opnieuw gaan nestelen.
Spinnenbestrijden

Ons advies voor een zo goed als mogelijk resultaat.


Wij adviseren om uw woning 2 x per jaar te laten behandelen. Zo zorgt u voor een gegarandeerd spinnen vrij jaar. Dit kost c.a. € 220,- voor een heel jaar.
Indien u kiest voor 1 behandeling dan raden wij aan dit te laten doen wanneer u spinnenwebben of spinnen aantreft. Dan voorkomt u dat deze populatie uit zal groeien. De aanwezige populatie zal zich gaan verplaatsen naar een andere locatie. U heeft echter wel kans dat ze later in hetzelfde jaar terug komen. U betaald dan voor een 2de behandeling nogmaals de normale c.a. € 130,-

De gegeven prijsindicatie is vastgesteld op een normale woonsituatie met een tussenwoning.
De vaste prijs voor de bestrijding ontvangt u van ons na aanvraag van een offerte. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. De kosten voor een inspectie bedragen €85,- welke in mindering worden gebracht op de bestrijding.

Enkele foto's van of over spinnen.

Tags.....

Spinnenbestrijding Haren , Spinnenbestrijding Groningen , Spinnenbestrijding Stadskanaal , Spinnenbestrijding Veendam , Spinnenbestrijding Oldambt , Spinnenbestrijding Hoogezand , Spinnenbestrijding Hoogeveen , Spinnenbestrijding Assen , Spinnenbestrijding Winschoten , Spinnenbestrijding Zuidbroek , Spinnenbestrijding Delfzijl , Spinnenbestrijding Wildervank , Spinnenbestrijding Alteveer , Spinnenbestrijding Ter apel , Spinnenbestrijding Grijpskerk , Spinnenbestrijding Slochteren , Spinnenbestrijding Paterswolde , Spinnenbestrijding Pekela , Spinnenbestrijding Vriescheloo , Spinnenbestrijding Roden, Spinnenbestrijding Bedum.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing