Menu balk
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding
Ongediertebestrijding Linkedin
Logo Wiekens Ongedierte Bestrijding
Sidebar right
Menu balk
Zij balk left
Bottom green
[ Mollenbestrijding ] [ Zilvervisjes ] [ Spinnenbestrijding ] [ Rattenbestrijding ] [ Muizenbestrijding ] [ Mierenbestrijding ] [ Steenmarters ] [ Houtwormbestrijding ] [ Vliegen / muggenbestrijding ] [ Vlooienbestrijding ]
Mierenbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding logo
Bottom green
Linkedin
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding

Informatie over beheersing van plaagdieren.


Wij kunnen u hiermee van dienst zijn door periodiek controles uit te voeren en waar nodig de juiste maatregelen treffen om eventuele ongedierte direct aan te pakken.
Ook is het in dit stadium mogelijk om preventief lokdozen, klapvallen e.d. te plaatsen welke wij controleren in een afgesproken tijdsbestek. Hiermee voorkomt u dat de binnen gedrongen ongedierte uw producten aantasten.

Muizen en ratten kunnen immers zorgen voor voedselvergiftiging vanuit uw producten. Deze dieren brengen met name salmonella en de ziekte van Weil over welke een besmetting over kan brengen naar de mens. Dit wilt u echter voorkomen.
Ook kunnen vliegende en kruipende insecten verantwoordelijk worden gesteld voor vele voedselvergiftigingen.

Tijdens de afgesproken periodieke controle zal de bestrijdingstechnicus samen met u zorgdragen dat het weren van ongedierte te allen tijde optimaal is binnen uw onderneming. Daarnaast bespreekt hij het plan van aanpak om deze plaagdieren op een efficiënte en veilige manier te bestrijden. Door de vele voedselbronnen binnen de voedingsmiddelenindustrie is ongediertebeheersing of ongediertebestrijding in deze een uiterst complex gebeuren. Uw bedrijf kan de overlast die ernstige ongedierteproblemen veroorzaken gewoonweg niet veroorloven.

Als de voedingsmiddelenindustrie een ongedierteprobleem heeft, dan hebben wij gegarandeerd de juiste en passende oplossing voor u klaar.


Een goed bestrijdingsplan kan bijdragen aan een juiste beheersing van ongedierte.
Wij kunnen u zowel grootschalig van dienst zijn als ook voor de kleinere ondernemingen.
Een kleinere onderneming kost vaak minder tijd en zijn indien noodzakelijk minder middelen nodig om een juiste resultaat te bereiken. Wij zijn hiermee uiterst felxibel en passen de prijs aan op de grootte van de plaag en de grootte van uw onderneming. Tevens zetten wij voor u duidelijk en overzichtelijk op papier wat de maandelijkse kosten voor u zijn. In deze kosten bieden wij u tevens de mogelijkheid om deze maandelijks, per kwartaal of jaarlijks te voldoen.

U kunt hierbij denken aan kosten incl. eventuele bestrijdingen of dat u enkel betaald voor de uitgevoerde controle. Bij dit laatste zullen eventuele bestrijdingen extra gefactureerd worden.
HACCP
Wij bieden u graag de helpende hand met het beheersen van uw plaagdieren.

Wiekens Ongediertebestrijding zorgt voor de juiste aanpak van beheersing van plaagdieren tegen betaalbare kosten.

Denkt u eens aan bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie.
Uiteraard zal eerst gekeken worden naar de juiste preventieve maatregelen die te treffen zijn binnen uw bedrijf. Deze worden door ons samen met een daarvoor geschikte medewerker van u bekeken en op papier gezet. Toch echter is het niet altijd mogelijk om middels preventie te voorkomen dat plaagdieren uw bedrijf binnen dringen.
Denkt u eens aan het transport van goederen ( binnen brengen en weg transporteren ) middels deze handeling kunnen plaagdieren mee vervoerd worden zowel uw bedrijf uit als uw bedrijf binnen.
Ook staan tijdens deze handeling vaak deuren open waardoor ongedierte binnen kunnen treden. Dit zijn vaak dieren als: muizen, ratten, vliegen en andere insecten.
Ongediertebestrijding Wiekens
Examen centrum dieplagen
Ongediertebestrijdings bus
Ongediertebestrijding Linkedin
Twitter wiekens ongediertebestrijding
Facebook wiekens ongediertebestrijding